Energiezuinig bouwen = kosten besparen

Is bouwen aanzienlijk duurder geworden door al die energiezuinige maatregelen? Ja … maar alleen als u enkel focust op de korte termijn. Energiezuinige maatregelen brengen inderdaad meerkosten met zich mee, maar daar staat tegenover dat u sterk bespaart op uw energiefactuur. Jaar na jaar! Kortom: als u nieuw bouwt, is energiezuinig bouwen op lange termijn de meest rendabele oplossing.

Energieneutraal bouwen: goed voor u én voor het milieu

T4 Bouwgroep streeft in zijn nieuwbouwprojecten naar energieneutraliteit. Want woningen die in hun eigen energiebehoeften voorzien, zijn niet alleen goed voor de portefeuille van de eigenaar, maar ook goed voor het milieu. En daar wordt iedereen beter van.

Energiezuinig bouwen op maat van uw budget

Om dit doel te bereiken zet T4 Bouwgroep in op hernieuwbare energiebronnen en isolerende materialen. We geven u uitgebreid advies over uw mogelijkheden en houden altijd rekening met uw budget. Behoort energieneutraliteit om budgettaire redenen niet tot de mogelijkheden? Dan gaan we voluit voor een energiezuinige woning die het niveau van energieneutraliteit zo dicht mogelijk benadert. Anders gezegd: we staan in elke situatie garant voor het beste resultaat.

Zorgeloos energiezuinig bouwen? Dat doet u met T4 Bouwgroep uit Sint-Truiden, uw betrouwbare totaalpartner. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.