Energiezuinig renoveren: maatwerk voor een optimaal resultaat

Een veelgehoorde misvatting over energiezuinig renoveren? Dat het onmogelijk is. Een stelling die wij pertinent tegenspreken! Een gedurfde uitspraak? Helemaal niet. Want T4 Bouwgroep renoveert al jaren woningen die uitstekend scoren op energiezuinigheid en die K-waarden hebben die zelfs sommige nieuwbouwwoningen niet halen. Ons geheim? We gaan voor een optimale energiebenutting en passen ons plan van aanpak aan de noden en beperkingen van uw woning aan.

Energiezuinig renoveren met aangepaste technieken en isolerende materialen

Wilt u een bestaande woning energiezuinig maken? Dan moet u beginnen met een goede analyse van uw woning. Want energiezuinig renoveren is maatwerk. Wat de beste oplossing is voor de woning van uw buurman is niet noodzakelijk de beste oplossing voor u. Daarom voeren wij altijd een voorstudie uit om te kijken welke energiebesparende maatregelen het meest aangewezen zijn bij de renovatie van uw woning.

Energiezuinig renoveren: goed voor uw portefeuille én het milieu

Bij T4 Bouwgroep gebruiken we altijd de nieuwste energiezuinige technieken en isolerende materialen voor een optimaal resultaat. Van degelijk schrijnwerk tot warmtekrachtkoppelingen en hernieuwbare energiebronnen: u kunt bij ons altijd rekenen op professioneel advies en een vakkundige installatie. Wij doen er alles aan om uw woning energiezuinig te maken. En dat is niet alleen goed voor uw portefeuille, maar ook voor het milieu.

Doe uzelf en het milieu een plezier en kies voor energiezuinig renoveren. Neem gerust contact op voor meer informatie of kom eens langs in ons kantoor in Sint-Truiden.