Ecologisch bouwen en renoveren

Al sinds 2007 voert T4 Bouwgroep ecologische en kwalitatief hoogstaande bouw- en renovatieprojecten uit voor particulieren, kmo’s en vrije beroepers. Ontzorgen staat daarbij centraal. Want ecologisch bouwen of renoveren mag geen synoniem zijn voor stress. Bij ons is een prijs een prijs en een deadline een deadline.

Bij T4 Bouwgroep hebben we alle expertise in huis om u van de planfase tot de overhandiging van de sleutels optimaal te begeleiden. U kunt bij ons terecht voor duurzame en ecologische totaalprojecten. Onze ambitie? Uw leefcomfort verhogen zonder de totale kostprijs van ecologisch bouwen of renoveren te verhogen. En natuurlijk zonder het milieu extra te belasten.

Stapsgewijze en transparante aanpak

Kiest u voor de ervaring en expertise van T4 Bouwgroep? Dan verzekert u zich van een zorgeloze realisatie van uw (ver)bouwproject in tien stappen:

  1. Het intakegesprek: we gaan samen rond de tafel zitten om kennis te maken, uw plannen te bespreken en uw verwachtingen in kaart te brengen.
  2. De beknopte voorstudie: op basis van uw plan en uw behoeftes voeren we een kleine voorstudie uit om de haalbaarheid van uw project te analyseren en voor u een gerichte offerte te kunnen maken.
  3. De offerte: u krijgt een gedetailleerde offerte voor de realisatie van uw ecologische bouw- of renovatieproject.
  4. Het terugkeergesprek: we zitten een tweede keer samen om uw vragen te beantwoorden en alles duidelijk te stellen.
  5. De goedkeuring van de offerte: u keurt uw offerte goed en we bespreken de planning van uw project.
  6. De uitgebreide voorstudie: we maken een detailstudie van de effecten van uw investeringen, maken een kosten-batenanalyse en doen bijkomende aanbevelingen om uw plan te finetunen.
  7. De orderbevestiging: u keurt uw order en het plan van aanpak goed, zodat de werken kunnen starten.
  8. De uitvoering van de werken: we zorgen met onze persoonlijke betrokkenheid, korte opvolging en duidelijke communicatie voor de zorgeloze realisatie van uw project.
  9. De vooroplevering: zaakvoerder Bart inspecteert voor de eigenlijke oplevering de uitgevoerde werken en laat indien nodig de laatste details in orde brengen.
  10. De oplevering: wij leveren op het afgesproken moment de werf op. Vanaf nu geniet u voluit van uw ecologisch gebouwd of gerenoveerd pand.

Wilt u zorgeloos ecologisch bouwen of renoveren in de buurt van Sint-Truiden of Leuven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.